Ge Wit 'T Oit Noit Nie

Onderwerp 63e Brabantsedag goedgekeurd

Het eerste idee van onze ontwerpcommissie is een paar dagen geleden goedgekeurd door de stichting Brabantsedag. In 2020 gaat Ge Wit ’t Oit Noit Nie aan de slag met de schilder Pieter Brueghel de Jonge en zijn schilderij ”De Alchemist”.

Pieter Brueghel de Jonge is geboren in Brussel¬†1564-1565.¬†In het schilderij ”De Alchemist” wordt de alchemie van toen ter tijd in een discutabel daglicht gezet. Het doel van deze praktijken was om bijvoorbeeld goud te maken uit niet-edele metalen. Of een elixir te brouwen waardoor je onsterfelijk werd of een elixer die alle ziektes kon genezen. Dit vormt de basis voor ons concept, weergegeven op een humoristische manier. Verder gaan we nog niets verklappen natuurlijk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Ge Wit 'T Oit Noit Nie

Thema door Anders Norén