25 aug – VIP dag

Beleef de Brabantse dag in Heeze als VIP gast

Dit is een unieke kans voor u om de Brabantse dag vanaf een andere kant te zien. De kant die voor de normale toeschouwer verborgen blijft. U krijgt een exclusief kijkje achter de schermen van één van de wagenbouwersgroepen.

De stress voor de optocht, het schminken van de circa honderd deelnemers bij deze wagenbouwersgroep en een blik op de bouwplaats nadat de wagen naar de plaats voor het opstellen is vertrokken.

Een rondgang door het dorp bij de diverse activiteiten en bezienswaardigheden.

Daarna hebben we een overheerlijke lunch voor u klaar staan. Deze zal in de buurt zijn van de plaats waar alle wagens voor de optocht opgesteld staan.

U krijgt een toelichting bij alle wagens, want we gaan na de lunch alle wagens langs. U krijgt per wagen een toelichting van hetgeen hier uitgebeeld zal gaan worden tijdens de optocht. De vraag die dan rest is; hoe ziet het er tijdens de optocht uit als alle mensen op, onder, in, voor en achter de wagen lopen.

Dat gaan we daarna dan ook bekijken. Er zijn gereserveerde tribune plaatsen waar u prima kunt zitten om te genieten van de optocht. Om dit aangenamer te maken wordt u voorzien van een hapje en een drankje tijdens de optocht.

Als de optocht voorbij is, dan gaan we naar het eindpunt van de optocht. Hier staan alle wagens opgesteld en kunt u er nog een laatste bik op werpen. Op dit plein zijn ook alle deelnemers die aan de optocht meegedaan hebben, zij genieten daar van hun welverdiende maaltijd.

Tot slot gaan we weer terug naar de plaats waar we vanmorgen gestart zijn en kunt u weer huiswaarts keren. Of u blijft gezellig in het dorp.

We hopen u daar te mogen begroeten.

Klik hier voor meer informatie

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 Ge Wit 'T Oit Noit Nie

Thema door Anders Norén

Spring naar werkbalk